fbpx

Despre noi

Experienta de peste 20 ani in domeniu si suntem la curent cu noile tehnologii de DESIGN & PRINTING

Suntem o companie specializata in productia publicitara cu o vasta experienta care ofera suport tehnic, profesional clientilor pentru alegerea solutiilor optime.

Prin îmbunătăţirea continuă a serviciilor noastre dorim să ne dezvoltăm în continuare  pe o piaţă dinamică din ce în ce mai competitivă şi totodată, să contribuim la dezvoltarea unui mediu de afaceri profesionist.

Seriozitate si Calitate - Obtinem si generam cea mai buna solutie, calitate si oferiom o seriozitate aparte

Cel mai important pentru noi este să ne cunoaștem clienții și să facem tot posibilul pentru a răspunde adecvat nevoilor lor. Indeplinirea nevoilor clienților noștri este o prioritate astfel, îi ajutăm să se diferențieze și să pună mai bine în valoare brandul, imaginea companiei.

Calitatea produselor este pe primul loc. Prin calitatea superioara a imprimeului si preturi dintre cele mai bune de pe piata, va asiguram reusita proiectelor de branding.

VALORI:


Transparenta şi corectitudine în relaţiile cu alte organizaţii şi firme.

O atitudine responsabilă faţă de persoane şi faţă de mediu

un mediu prietenos şi posibilităţi de dezvoltare profesională pentru angajaţii noştri şi mentinerea spiritului de echipa in cadrul societatii si cu furnizorii nostri.

INCEPUTURI


De la inceput am construit afacerea pe conceptul calitatii maxime si acum, datorita utilajelor pe care le detinem, cat si experientei acumulate, oferim in continuare cea mai inalta calitate.

Am invatat in acesti ani importanta managementul controlului calitatii, pe care-l exercitam in modul cel mai profesional, pentru a ne pastra renumele castigat in privinta calitatii.

Căutăm să înțelegem cât mai bine nevoile clienților noștri și să contribuim activ la succesul proiectelor lor.

home_print2_pic11
VEZI VIDEO

COLABORATORI