fbpx

Servicii

SERIGRAFIE


Serigrafia reprezinta un procedeu de imprimare pe diverse suporturi, cum ar fi: tricouri, jachete, pălării, genți, pixuri, brichete, pahare, jucării, diverși recipienți, agende, cart de vizita carcase, brelocuri, fanioane, halate, cravate, lanyard-uri, șorțuri, căciuli, umbrele, aproape orice tip de produse industriale etc. Prin procedeul de serigrafie se mai pot personaliza o gamă variată de materiale precum: hârtie, piele, textile, PVC, tablă, sticlă.

Prin serigrafie se mai pot obtine suprafete inscriptionate in relief, fosforescente, In general, suportul pe care se face imprimarea trebuie sa fie plan. Personalizarea realizata prin acest procedeu au calitatea de a fi deosebit de rezistente la lovituri, zgarieturi, intemperii si radiatii solare. Se pot realiza de asemenea si modele mai complexe prin policromie.

PRINT INDOOR / OUTDOOR


Printurile sunt de o rezolutie remarcabila, imaginile sunt extrem de bune.Imprimarea și tăierea cu o singură unitate vă oferă un grad ridicat de flexibilitate. După ce au fost tipărite, autocolantele, etichetele și transferurile de căldură sunt tăiate imediat. Acest lucru vă economisește mult timp și previne erorile. Personalizarea prin intermediul cutter potter-ului este recomandabila pentru autocolante, colantari auto, bannere sau materiale textile. - toate adaptate pentru a vă satisface nevoile specifice.

 • Print afise
 • Print autocolan
 • Print Bannere
 • Print Mesh
 • TIPAR DIGITAL


  Tiparul digital iti creeaza un avantaj net atunci cand vrei sa ai un produs final rapid, la un pret bun, si, cel mai important, in ce cantitate doresti. Tiparul digital este ideal în cazul tirajelor mici si mijlocii. Se realizeaza direct din computer, ultimele ajustari putandu-se face, fara costuri suplimentare, chiar inainte de a da bunul de tipar.

  BRODERIE


  Putem realiza orice tip de reprezentare grafică brodată pentru sigle, monograme, text, grafică tip ecuson şi orice alte elemente grafice brodate pe articole textile folosite în domeniul medical, pentru spitale, clinici, farmacii şi cabinete medicale.

  COLANTARI AUTO


  Prin inscriptionari cu cutter-plotter va putem oferi o gama larga de reclame la un pret uimitor de mic. Inscriptiile pe masini sunt forme inovative de publicitate, ele fiind mobile si vizibile tot timpul. Firmele ce doresc promovare, apeleaza la aceasta forma de marketing si din cauza costurilor reduse si a durabilitatii autocolantelor.

 • acoperirea totala a autovehiculului cu imagini ale produselor ofertate (print in policromie) astfel o poza de calitate poate interactiona mult mai bine cu potentialii consumatori.
 • inscriptionarea cu autocolant (autocolant decupat la cutter-ploter) intr-o paleta foarte larga de culori si nuante a datelor de contact, sigla (logo) si informatii necesare familiarizarii clientului final cu produsul ofertat.
 • POZITIONARE PE PIATA


  Avem experiența, echipamente de ultima generatie care sunt utilizate pentru imprimarea in una sau mai multe culori, in regim manual, semiautomat sau automat, pe diferite produse.

  Va punem la dispozitie cele mai bune solutii ce permit inscriptionarea diverselor obiecte cu viteze mari. Capacitatea noastra de productie implica inscriptionarea obiectelor plane de dimensiuni mari cu precizie la o calitate superioara si cu repetabilitate mare.

  Parerea CLIENTILOR